NTTB NAJAARSCOMPETITIE 2023 :

Twee kleine nederlagen voor Ta-La-Ni

05.10.2023
Ta-La-Ni 1 leed zowel tegen het Schiedamse Scycedam  als het 
Barendrechtse Taveba een kleine nederlaag (3-2).
Hierdoor blijven de Nieuwpoortse  tafeltennissers goed meedraaien 
in de Hoofdklasse met een voorlopige derde plaats.

Ta-La-Ni mikt op handhaving

21.09.2023
In de sterke Hoofdklasse is handhaving dit seizoen de voornaamste 
doelstelling van Ta-La-Ni 1.
De openingswedstrijd tegen het Rotterdamse Twenty One Up leverde een 
verwachte 4-1 nederlaag op .
Echter de Nieuwpoortse tafeltennissers verrasten in de tweede competititewedstrijd door De Treffers uit Mellisant met 4-1 te verslaan

NTTB VOORJAARSCOMPETITIE 2023 :

Ta-La-Ni 1 eindigde keurig als tweede

20.04.2023
Door overwinningen op TOP uit Haastrecht en Twenty-One Up uit Rotterdam is de hoofdmacht van 
Ta-La-Ni, bestaande uit Jan-Kees van Asperen en William Mijdam, knap op de twee plaats geëindigd. 
Dus wordt er volgend seizoen weer op hoofdklasseniveau getafeltennist in Sportcomplex in Poortzicht.

Ta-La-Ni 1 verrast met nipt verlies tegen koploper

16.03.2023
De tafeltennissers uit team 1 hebben zichzelf donderdagavond verrast met 'maar' een 3-2 verlies tegen koploper VVV uit Leidschendam. In de vorige vijf ontmoetingen tegen deze tegenstanders werd er nooit meer dan één punt gehaald. Met nog vier wedstrijden te gaan is er in deze poule nog van alles mogelijk. 

Ta-La-Ni 1 doet goed mee in de Hoofdklasse

28.02.2023

De spelers van team 1 leden een kleine 2-3 nederlaag tegen Pecos en wonnen met dezelfde cijfers van TOP. Door deze resultaten staan ze op de vierde plaats. Als er in de komende wedstrijd tegen VVV punten worden gehaald, komt zelfs de koppositie in zicht.

Verrassende winst voor Ta-La-Ni 1 bij start competitie

10.02.2023
Jan-Kees van Asperen en William Mijdam waren misschien zelf wel het meest verbaasd: afgelopen donderdag wonnen zij de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Tegen het sterker geachte Vriendenschaar uit Gouda werd gewonnen met 5-0. Een prima start in de Hoofdklasse, waarbij handhaving de doelstelling is.. 

NTTB NAJAARSCOMPETITIE 2022 :

Ta-La-Ni 1 moet knokken voor lijfsbehoud

24.11.2022
Team 1 heeft twee gevoelige nederlagen geleden. William Mijdam en Jan-Kees van Asperen pakten tegen koploper Scyedam nog twee punten, maar gingen er tegen Vriendenschaar kansloos met 5-0 af.  In de laatste thuiswedstrijd van de competitie tegen het sterke VVV moet minimaal één punt worden gehaald om lijfsbehoud in de hoofdklasse zeker te stellen.

Ta-La-La lijdt twee nederlagen

03.11.2022
Ta-La-Ni 1 heeft de inhaalwedstrijden tegen het Goudse Vriendenschaar en het Leidschendamse VVV allebei met 4-1 verloren. Hierdoor zakt het team naar de vierde plaats op de ranglijst, maar nog nét boven de degradatiestreep..

Ta-La-La niet opgewassen tegen koploper

29.10..2022
In de derde wedstrijd van het seizoen liepen Jan-Kees van Asperen en William Mijdam tegen de eerste nederlaag aan. De heren verlopen met 4-1 tegen  koploper Scyedam. Het enige punt kwam op naam van William.

Ta-La-Ni verrast weer

29.09..2022
Team 1 heeft ook de tweede wedstrijd in de Hoofdklasse overtuigend gewonnen. De Nieuwpoortse tafeltennissers klopten het Rotterdamse Xerxes toch wel verrassend met 5-0. Ta-La-Ni is nu koploper, maar voor de debutanten op dit niveau blijft handhaving het uitgangspunt. 

Verrassend debuut Ta-La-Ni 1 

22.09..2022
Het Ta-La-Ni debuut in de Hoofdklasse is verrassend goed verlopen. Team 1 versloeg het sterke Combat uit Bleiswijk met 3-2. William Mijdam en Jan-Kees van Asperen wonnen beiden één singlepartij en ook het dubbel viel voor Ta-La-Ni de goede kant op.