Promotie / Degradatiewedstrijden eredivisie bij Ta-La-Ni

Zaterdag 6 mei 2023 was Ta-La-Ni gastheer voor promotie/degradatiewedstrijden eredivisie. Nog nooit werd er in de Alblasserwaard op zo'n hoog niveau getafeltennist. Bij de dames streden Tanaka uit Etten=Leur tegen Disnierats uit Hoorn om die ene plaats in de eredivisie. Bij de heren stonden het Leidse LTTV Scylla tegenover TTV Hilversum. 
Het leverde mooie en spannende wedstrijden op die gadegeslagen werden door een groot aantal tafeltennis-fans, zowel meegekomen met de bezoekende teams als vanuit Nieuwpoort en omstreken,
Uitslag:
Disnierats - Tanaka                   4-3
TTV Hilversum = LTTV Scylla  4-2

Hieronder een aantal foto's van de spannende en sportieve zaterdagmiddag:

Afscheid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 4 april 2023 is afscheid genomen van Rien Keppel als bestuurslid. Rien maakte zestien jaar deel uit van het bestuur,.
Gelukkig blijft Rien als speler én vrijwilliger actief betrokken bij de vereniging.

Huldiging tijdens Ledenvergadering

Tijdens diezelfde Ledenvergadering mochten Henny Ros en Marianne Westhoek een bos bloemen in ontvangst nemen. De huldiging was vanwege het feit dat Henny 50 en Marianne 40 jaar lid zijn van Ta-La-Ni. Waarvan Henny inmiddels al 32 en Marianne 22 jaar deel uit maken van het bestuur. !!

Dubbelkampioenschappen Senioren

Donderdag 26 januari 2023 was het weer tijd voor de jaarlijkse dubbelkampioenschappen senioren. De formatie van de koppels is gedaan aan de hand van ieders persoonlijke ranking.. De speler met de hoogste ranking vormt een duo met een speler met de laagste ranking, dit systeem gaat door totdat alle deelnemers zijn gekoppeld aan hun duo partner. De avond leverde spannende wedstrijden op  De finale ging uiteindelijk  tussen Jan-Kees van Asperen / Peter v.d. Koppel en Henk de Gans / Rien Keppel. Er werd hard gestreden om de winst. De wedstrijd is uiteindelijk beslist in vier games., de winnaars zijn Jan-Kees en Peter. GEFELICITEERD.!

Clubkampioenschappen Junioren

Zaterdag 7 januari 2023 was het (de hoogste) tijd voor de Ta-La-Ni  clubkampioenschappen junioren 2022. Er is gespeeld in een 8-kamp. Nadat iedereen vijf wedstrijden hadden gespeeld was de lunchpauze. (friet, frikandellen en melk).  Daarna werden de laatste (meest spannende rondes) gespeeld. Dit leverde de volgende eindstand op:
1. Daniel Trapman
2. Levi Ooms
3. Ysabella Wulff
4. Nout Boender
5. Lisa Benschop
6, Lucas Noorland
7. Luca Venderbos
8. Lars Broekhuizen

Waterlinie-toernooi

Donderdag 8 december 2022 is bij Ta-La-Ni het Waterlinie-toernooi gehouden. Het toernooi stond in het teken van het 350-jarig bestaan van de Oude Hollandse Waterlinie. In totaliteit deden 30 spelers van 5 verschillende regionale tafeltennisverenigingen. mee.
De winnaars van de 5 poules (van links naar rechts) zijn:
René Roest (Ta-La-Ni)
Eef Schouten (TTV Papendrecht)
Rick Ouwerkerk (Ta-La-Ni)
René Vermeer (MTTV)
Hugo Baas (Nileta)